Çiftlik Bank Hakkında Soru ve Cevaplar

Çiftlik Bank Hakkında Soru ve Cevaplar
1.Çiftlik Bank nedir?
Yaklaşık 5 yıldır profesyonel arıcılık yapan son 6 aydır da Türkiye geneli yatırım almaya başlayıp arıcılık, büyük baş hayvancılık ve kümes hayvancılığı üzerine yatırımları yönlendiren ve kapasitesini sürekli büyüten hayvancılık sektöründen elde ettiği 6 katlara varan karın 2-2.5 katını 1 yıl boyunca yatırımcılarıyla paylaşan Bursada kurulmuş Tarım Hayvancılık ve Limited Şirketidir.
2.Çiftlik Bank yatırımları gerçekten hayvancılıkta mı değerlendirmektedir?
Evet hayvanların pasaportlarına varana kadar tüm belgeleri çiftlikbankın kurumsal facebook sayfasında paylaşılmıştır.Dileyen her ayın 1 inde ve 15 inde Bursa ‘ya gidip hem ofisini hem de çiftliklerini ziyaret edebilir.
3.Çiftlik Bank yasal mıdır?
Başlangıçta devlet teşvikiyle başlamış olup tüm resmi belgeleri olan ve tamamıyla yasal ve kurumsal bir şirkettir.
4.Çiftlik Banka herhangi bir yatırım limiti var mıdır?
Çiftlik Banka herkes yatırım yapabileceği gibi herhangi bir yatırım limiti yoktur.İster 10 lirayla başlayın, ister 100, ister 5000 ister 80.000 ile başlayın dilerseniz 500.000 e kadar da yatırım yapabilirsiniz bu tamamen size kalmış. Ne kadar çok yatırım yaparsanız o kadar çok kazanırsınız.
5.Çiftlik Bank %100 güvenilir midir?
Hayatımızda hiç bir ticaretin %100 güvencesi yoktur. Ancak şunu söyleyebilirim bu sektör hayvancılık sektörü dolayısıyla gıda sektörü olduğundan gıda sektörü diğer sektörlere nazaran daha garantilidir. Çiftlik Bankta riskler en aza indirilmiştir.
6.Yatırımımız karşılığında herhangi bir sözleşme imzalıyor mu?
1.000 lira ve üzeri yatırımlarda şirketten ıslak imzalı ve kaşeli sözleşme talep edebiliyorsunuz ve sözleşmeniz adresinize postalanıyor.
7.Çiftlik Bank caiz midir?
Kooperatif gibi de düşünülebilir. Bizlerin yatırımlarıyla hayvancılık yaparak ve şarküteri ürünlerini pazarlayarak gerçek bir ticaret sistemi uyguladığı için bu yönde herhangi bir sıkıntı yoktur.
8.Çiftlik Bankta kar oranları nedir?
Yatırımınız karşılığında 1 yıl boyunca yaklaşık yatırımınızın 2.4 katını aylık ise yaklaşık 5te 1ini kazanırsınız. (Bu oran sabit olmayıp şirketin mali durumuna göre değişkenlik gösterebilir.) Örnek verecek olursak 10.000 liralık bir yatırım size ayda yaklaşık 2000 lira kazandırır.Yıllık ise yaklaşık 24.000 lira kazanırsınız. (Bir çoğu bu orana inanmıyor ama kesinlikle gerçek.)
9.Çiftlik Bank ödemelerini gerçekten düzenli yapıyor mu?
6 aydır tüm yatırımcılarına ödemelerini aksatmadan yapan bir şirkettir. Ödemelerinizi aylık alabileceğiniz gibi dilerseniz günlükte alabilirsiniz.
10.Çiftlik Bank bir yatırım şirketi olmasına rağmen neden oyun oynatmaktadır.
İnternet üzerinden yapılan yatırımlar için internetden yatırımınızı takip edebileceğiniz bir panelinizin olması gerekmektedir. Çiftlik Bankta bu yatırım takip panelini bir çiftlik oyunu şeklinde yapmıştır ki buradan da şirket çeşitli karlar yapmaktadır ve size saatlerce oyun oynatmamaktadır. 8-10 saatte bir 1 dakikanızı ayırmanız kazanmanız için yeterlidir. Kısaca oyun şeklinde değil yatırım takip paneli şeklinde de düşünülebilir.
11.Çiftlik Bank üretimlerini nasıl değerlendirmektedir?
Sütaş ve Eker gibi büyük firmalara süt ürünlerini satmaktadır. Bunun yanında yurt dışına bal ihraç etmektedir. Ayrıca farklı illerde Şarküteri şeklinde bayilikler vererek bayiler üzerinden de bire bir ürün satışı yapmaktadır.
12.Çiftlik Banka yatırım yapmak için nereden başlamalıyım.
Öncelikle bu linke tıklayıp https://tr-1.ciftlikbank.com/index.html?ref=MGP8I2  Önünüze açılan formu doldurarak ücretsiz üye olabilir ve kazancınızı takip edebileceğiniz panelinizi inceleyebilirsiniz.

Çiftlik Bank için hazırlanan bir de klip ve tanıtım videosu bulunmaktadır hemen sizde izleyin ve katılın…




  Nasıl Oynanır ?

1

(₺) Ücretsiz Hesap Oluşturun

Hesap oluşturma için 'Ücretsiz Üyelik' butonuna tıkladıktan sonra, açılan sekmedeki bilgileri doldurarak kayıt olabilirsiniz. Hesabınıza tanımladığınız telefon numarasına gelen SMS kodu ile üyeliğinizi aktif hale getirebilirsiniz.
2

(₺) Hesap bilgilerinizi güncelleyin

Hesabını güvende tutmak, 7/24 anlık para çekimi hizmetinden yararlanmak için hesap bilgilerinizi doğru şekilde güncelleyiniz.
3

(₺) Hediye hayvanınız ile oyuna başlayın

Hoşgeldin hediyesi olarak hesabınıza 1 adet "Manisa Tavuğu" tanımlandı. 24.000 ürün satışı gerçekleştirdiğinizde 1 Altın kazanacaksınız. Üretime başlamadan önce hayvanlarınıza yem satın almanız gerekmektedir.
4

(₺) Hayvanlarınız için yem satın alın

Yem satın al kısmından bakiyenize uygun olarak yem satın alın. Yem satın aldığınız takdirde hayvanlarınız üretime başlayacaktır. Oyunumuzda aktif olmadığınız zamanlarda da hayvanlarınız üretime devam etmektedir.
5

(₺) Altın kazanmak için ürün satışı gerçekleştirin

Üretim deponuzda biriken ürünlerinizi deponuz dolmadan satmanız gerekmektedir. Üretimlerinizi Ürün Sat butonuna tıklayarak altın karşılığında satabilirsiniz. 24.000 ürün satışı yaptığınızda 1 altın kazanırsınız.
6

(₺) Birliğini kurabilir veya birliklere katılabilirsin

Birlik, üyelerimizin gruplar halinde ortak bir amaç için bir araya gelerek ortak bir kar elde etmesini sağlayan sistemdir. Birlik kazançları, birlikteki üyelerin toplam üretimlerinin %1 olarak hesaplanarak birliğin üretim deposuna eklenmektedir.
7

(₺) Oyuncu Davet Ederek Daha Fazla Altın Kazan

Referans linkiniz üzerinden üye olan oyunculardan, ömür boyu her satışı için %5 altın kazanırsınız. Referans linkini hesap bilgileri kısmından kolayca bulabilir ve paylaşabilirsiniz. Davet et kazan, haydi başlıyalım.
8

(₺) Altınlarınız ile Çiftlik Bank ürünleri satın alın

Kazandığınız altınlar ile Çiftlik Bank'a ait sucuk, kaşar peynir, bal çeşitleri, peynir çeşitleri, tereyağ, zeytinyağı gibi bir çok ürünü satın alabilirsiniz. Ürün satın aldığınızda ürün fiyatı kadar altın hesabınızdan düşecektir.
9

(₺) Artık aileden birisin, iyi oyunlar dileriz

Oyunun genel kurallarını öğrenmiş oldun, artık tam anlamıyla artık Çiftlik Bank ailesine katıldın, sonraki yapacağın işler hayvanların kazançlarına göre bir strateji geliştirmek ve birliklere katılıp kazanmanın keyfini çıkarmak. İyi oyunlar ve bol kazançlar dileriz.

Yorumlar