SOLUCAN AL SAT İLE KAZANÇ SAĞLAMA 


ÜYE OL
EN AZ 20 Solucan ( 20 TL ) EN ÇOK LİMİTİNİDE sizin belirleyeceğiniz bir miktar ile Linkimden kayıt olarak sizde şirketin kazancına ortak olabilir ve kazanmaya başlayabilirsiniz.
Toprağın Sesi firması bu toprağın sesidir..
Her ayın 30.günü o ayın kar payları hesaplanır ve takip eden ayın 5.günü yatırımcıların banka hesabına yatırılır. Bu şekilde solucanlarınızı satmadığınız sürece devam eder. Yani sürekli kazançtır.
Firma reel ticaret olarak kültür mantarı üretimi ve kompostu, solucan yağı ve gübresinin satışını yapmaktadır. Buna ek olarak Romanov Koyunu, gıda sektörü ve market zinciri, turizm sektöründe de yatırım yapmayı planlamaktadır. Ayrıca daha birçok ticari projelerini hayata geçirmeyi hedeflemektedir.

Şirket yaptığı bütün ticaretlerden elde ettiği karın %50'si şirket giderleri için şirkete ayırır, diğer %50'si ise; satılan toplam solucan sayısına bölünerek 1 solucan başına düşen kar payı hesaplanır. Her yatırımcının solucan sayısı ile solucan başına kâr çarpılarak çıkan rakam yatırımcının hesabına yatırılır.
"Solucanda neymiş" diyerek bir takıntı yapmayın lütfen!!solucan burada çok önemlidir ve sistemin içerisine girdiğinizde daha iyi anlayacaksınız.
Siz elinizdeki solucan sayısına orantılı olarak kar payı alacaksınız.
Bir nevi hisse gibi düşünelim, günü geldiğinde bu solucanları al-sat yaparak ta kazanabileceksiniz.Peki insan elindeki altın yumurtalayan tavuğu niye satsın?
Mesela, günün birinde paraya ihtiyacınız oldu, yada para kazanmaktan bıktınız, satabilirsiniz.
Peki yapmış olduğumuz ÜYELERDEN nasıl kazanıyoruz kısaca sıralayalım:
1. Derinlik %25 solucan komisyonu
2. Derinlik %25 solucan komisyonu
3. Derinlik %25 solucan komisyonu
4. Derinlik %25 solucan komisyonu
Ayrıca 1.Derinlikten %10 ve 2.Derinlikten %5 üyelerinizin kazancından da kazanırsınız..

LİNKİ TIKLADIKTAN SONRA KARŞINIZA AŞAĞIDAKİ SAYFA AÇILACAKTIR.

Gerekli bilgileri girdikten sonra üye oluyorsunuz.
 * sisteme girdikten sonra sipariş oluşturuyorsunuz.
 * örnek 50 TL karşılığı (şu an için solucan fiyati 1 solucan = 1 TL . ancak bu değişebilir) 50 solucan siparişi veriyorsunuz.
 * şirketin banka bilgilerini (iban no ve banka adı hesap no ) aldıktan sonra ister bankadan isterseniz cep şube kullanarak 50 TL havale yapıyorsunuz. 
NOT : HAVALE YAPARKEN KULLANICI ADINIZI AÇIKLAMA BÖLÜMÜNE EKLEMEYİ UNUTMAYIN.
 * en geç bir iş günü içerisinde hesabınız açılıyor ve hesabınızda aldığınız solucan görünüyor. İşte bu kadar. Artık kazanmaya başladınız demektir.















































































Yorumlar